söndag 14 september 2008

Stiftsgruppen 16/9

Stiftsgruppen
Nu på tisdag är det alltså dags för stiftsgrupp igen och ni är alla hemskt välkomna! Denna första "vanliga" gång kommer våran egna ordförande, Daniel Jansson, att prata om Kyrkan på internet - vad finns det för möjligheter och behov av att vara en aktiv kyrka även online? Detta och annat, bl.a. de regelbunda gudstjänsterna som hålls på Second Life, kommer vi att få höra om och kunna diskutera efteråt.

17.30 på K2R (Kungsgatan 45), vi börjar som vanligt med mackor och kaffe.

Stiftsgruppens Gudstjänster
Stiftsgruppen och Studentprästerna startar i höst ett unikt samarbete som innebär att vi i stiftsgruppen får hålla mässor/gudstjänster med deras hjälp i trevliga Hagakyrkan sista söndagen i månaden klockan 20.00. Grundtanken är att vi är några stycken som planerar och utför gudstjänsten i samråd och med prästerlig hjälp från Studentprästerna. För att detta skall bli realitet behöver vi dock fler som är intresserade av att "skapa" en gudstjänst. Ni behöver inte sätta upp er på ett datum, det räcker med ett att ni skickar ett mail till ludvig.lindelof@comhem.se och uttrycker ert intresse på något sätt så att vi vet.
Tack!

She - en mässa med sånger av Emmylou Harris
Det finns möjlighet att medverka på She-mässan i Annedalskyrkan klockan 20.00, som kollektupptagare samt välkomnare i dörren, Fredagen den 26/9. (samling 19.00)
Som tack för hjälpen får man en biljett till Bokmässan. Är du intresserad så hör av dig till Ylva Leitzinger (ylva.leitzinger@svenskakyrkan.se)

För er som undrar över vad som skall köpas till fikat hittar ni en liten guide här http://stiftsgruppen2.homestead.com/Fikaansvar.doc

Inga kommentarer: